autoshop maja loader
Količine, cijene i vrijeme isporuke na web shopu se svakodnevno ažuriraju i predstavljaju validnu informaciju.
Zaštita privatnosti

U ime kompanije AUTOSHOP“MAJA“ Sarajevo (DZAVIDA HAVERIĆA 1, 71000 Sarajevo) nosioca franšize BESTDRIVE(ovlašteni servisno&prodajni centar Continental grupe) za teritoriju Bosne i Hercegovine se obavezujemo da ćemo čuvati samo neophodne podatke svakog kupca (Ime, prezime, e-mail adresu, broj telefona i IP adresu) kako bismo uspješno obradili Vaš zahtev. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu uslugu, kao i da Vas obavijestimo o trenutnom statusu Vašeg zahtjeva. U naše ime obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing odnosno newsletter lista. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Autoshop“MAJA“ Sarajevo odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosljeđujemo trećim licima. Klijent je dužan prilikom unosa podataka, da provjeri ispravnost istih. Ukoliko dođe do pogrešnog unosa, možete nas kontaktirati putem naseg email-a office@majagume.ba ili putem telefona na: +387 33 649 420.

Saglasnost i promjena uslova

Korištenje naših servisa podrazumijeva saglasnost korisnika sa Opštim uslovima najma. AUTOSHOP“MAJA“ Sarajevo se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promjene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-maila obavještenja svim registrovanim korisnicima.

Sigurnost internet trgovine

Kao i mnoge druge, Internet Trgovina primjenjuje SSL certifikat u cilju zaštite podataka u prenosu. Upotreba važećeg certifikata je ilustirana ikonicom katanca koji se nalazi u lijevom uglu adresnog polja vašeg internet preglednika, gdje je prikazana i web adresa Internet Trgovine. Ilustracija katanca može biti drugačija, zavisno o internet pregledniku kojeg koristite - npr. Chrome, Firefox, Edge, Safari ili drugi. Banka prihvatilac sa kojom radimo primjenjuje sigurnosne standarde uključivo PCI i 3DS. Internet Trgovina na svojoj stranici ne prikuplja niti čuva brojeve kartica korisnika, i mi ih NIKADA nećemo tražiti od vas.

continental_approved
Continental Approved Webshop jamči da se radi o partnerskoj stranici Continentala i da ponuda proizvoda i usluge odgovara Continental definiranim kriterijima kvalitete.