oznacavanje

Kako se registrovati?


Prvi korak dosigurne kupovine je registracija. Tako ćete moći u potpunosti iskoristiti sve pogodnosti koje koje vam pružamo, a prijavom na naš newsletter možete biti sigurni da nećete propustiti niti jednu akciju niti novitet koji smo dodali u našu ponudu.

Kliknite na link za prijavu

Sam proces registracije je vrlo jednostavan i kratak. Kliknite na polje „Prijava korisnika“ u gornjem lijevom uglu svake stranice, te potom kliknite na tipku "Registriraj se". Bez brige, slanje vaših podataka je u potpunosti sigurno jer se pri prijavi i registraciji koriste sigurnosni protokoli koji onemogućuju krađu ličnih podataka.

Upišite svoje podatke za prijavu

Upišite svoju e-mail adresu, korisničko ime koje želite koristiti na našoj stranici i željenu lozinku. Potvrda o vašoj registraciji sa korisničkim podacima koje ste upisali stiže na vaš e-mail u nekoliko trenutaka. Tako je registracija završena i možete pregledavati našu ponudu, kreirati svoje liste želja ili odmah stavljati proizvode u košaricu i tako sigurno kupovati.

Jednostavno, zar ne? Pridružite nam se!

Kliknite na ovaj link, slijedite upute koje ste upravo prošli i pridružite se zajednici koja svakodnevno ima mogućnost kupovine više različitih proizvoda po pristupačnim cijenama, uz mogućnosti jednokratnog plaćanja kao i plaćanja na rate bez kamata i naknada, te brzom i pouzdanom isporukom u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Istražite i ostale pogodnosti

Prijavite se na naš newsletter i budite na vrijeme informisani o našim akcijama i novim asortimanima u ponudi. Čekate bolji trenutak za kupovinu? Nema problema, dodajte proizvode u svoju listu želja kako bi ih kasnije jednostavnije pronašli ili podijelili sa svojim prijateljima. Ukoliko u bilo kojem trenutku zatrebate pomoć, slobodno nas kontaktirajte.